Design interior

arhAB57

Locuinta smart, cu un touch de eleganta.

  • Locatie: Pipera
  • Suprafata: 180 mp
  • An: 2020
  • Brief: casa inteligenta cu produse de lux, spatii aerisite de tip open space

Acest proiect este un exemplu de proiect 360°, in care am oferit un pachet de servicii complet: consultanta de interior, arhitectura de interior, design de interior, design de mobilier si management de proiect. O adevarata provocare, pe masura investitiei si spatiului generos de 180 mp. Proprietarii si-au dorit o casa smart, cu piese de lux care valorifica spatiul, favorizeaza confortul si experienta de acasa. 

 

Tur virtual, in cuvinte si imagini

 

Un living ca o opera de arta.

Sunt cuvintele ce definesc cel mai bine livingul realizat in cadrul noului nostru proiect din PIPERA.
Efectul „wow” este creat, fara doar si poate, de placile decorative de la Sicis Vetrite opalescente. Gratie nuantelor pure si jocurilor de culoare pe baze albe omogene, acestea transfera lumina catre exterior, pastrand totodata armonia texturilor.
Incadrate de sticla Sicis Vetrite se afla doua piese dispuse central: televizorul si semineul. Acestea creeaza un ambient calduros si o estetica cromatica complementara. Iar pentru contrast si un boost de culoare, am accesorizat incaperea cu un demifotoliu confortabil, tapitat cu catifea.

Less is more. Un principiu ilustrat cu desavarsire prin aceasta bucatarie open space minimalista.
Finisajele elegante, materiale de inalta calitate, lumina calda si detaliile de decor, toate aceste elemente ii confera un aspect elegant si aerisit, incat ai putea crede cu uşurinta ca nu vorbim despre o bucatarie.
Insula realizata din material compozit HI-MACS, similar cu blatul, ofera, cum ii spune si numele, o insula de functionalitate integrata inteligent in design. Mobilierul este in intregime realizat din MDF furniruit, iar produsele Miele ce se regasesc in intreaga locuinta, vin sa completeze decorul. O simpla cafea servita in acest spatiu devine un rasfat total.

Un dormitor ultrastilat

A fost dorinta clientului nostru pe care am transpus-o fidel in realitate, aducand impreuna mai multe elemente complementare. Tablia tapitata cu catifea transforma un cadru simplu de pat intr-o declaratie de stil si bun gust, iar insertiile metalice ii dau peretelui o nota aparte, monumentala. Insertiile suplimentare din lemn, de la nivelul intregii camere, impreuna cu decoratiunile din metal vopsite auriu, dau senzatia ca nu sunt un detaliu, cat ceva necesar privirii.
Corpurile de iluminat tip pendul imbraca discret intregul spatiu, astfel incat lumina sa para neinvaziva si binevenita. Dulapul, discret la prima vedere, dar stilat la o mai atenta analiza, concureaza cu succes un dulap dintr-un hotel de 5 stele

O baie cu o suprafata de 20 de mp. 

Un proiect care ne-a permis sa ne putem toata creativitatea la lucru. Accesul in baie se face direct in aceasta zona frumoasa cu cada si lavoare. Zona de make-up e incadrata de doua lavoare identice, pentru ca fiecare membru al familiei sa se bucure de spatiul sau. Spatiul incapator ne-a permis sa instalam atat o cada freestanding, cat si un dus walk-in. Pe peretele din spatele cazii, am placat cu ceramica Imola care imita marmura si scoate baia din anonimat. Nu puteam uita de lumini. Banda led din plafon ofera o lumina ambientala si un feel modern.

Rezidential
Design interior
Locuinta smart, cu un touch de eleganta.