Despre

Despre noi

arhAB studio este un birou de arhitectura si design fondat in 2014 de arhitect Adrian Bizdu. Portofoliul nostru include deopotriva din clienti din zona rezidentiala, cat si din zona ospitalitatii.

Motto: ”Frumusetea stilului, a gratiei, a ritmului si armoniei depinde de simplitate”. – Platon

Arhitect Adrian Bizdu a fondat arhAB studio in 2014, din dorinta de a crea proiecte de arhitectura si de design care reflecta personalitatea unica si pasiunile definitorii ale clientilor sai, cu o atentie deosebita pentru armonia spatiului si a formelor.

Originar din zona Dobrogei si influentat de frumusetea arhitecturii atemporale traditionale din zona, a fost mereu pasionat de frumusetea si forta arhitecturii. Pasiunea sa a luat contur, mai intai, prin studiul artelor plastice in liceu si a continuat prin absolvirea Universitatii de Architectura „Spiru Haret” din Bucuresti. Ulterior, si-a perfectionat cunostintele prin cursuri de design internationale (Londra 2017; Milano 2018).
Din 2016, face parte din Ordinul Arhitectilor din Romania.

Echipa arhAB studio

Echipa noastra este formata din arhitecti, designeri si ingineri cu studii de specialitate si experienta dovedita prin proiecte de arhitectura si design interior recunoscute pe piata. In cei 7 ani de activitate, am crescut si ne-am dezvoltat cu fiecare proiect realizat, iar astazi ne mandrim cu o echipa solida, pasionati si curajosi, cu o abordare personalizata, pliata pe nevoile si dorintelor clientilor nostri.

Premiile obtinute in cadrul concursurilor de prestigiu la nivel national in scheme rezidentiale moderne, proiecte rezidentiale, reprezinta o recunoastere certa a experientei si profesionalismului nostru.

Pentru noi, recunoasterea si aprecierea primita din partea clientilor reprezinta cea mai mare recompensa si motivatie.Impreuna formam arhAB studio, partenerul care da contur proiectelor dumneavoastra de design si arhitectura si va este alaturi pe drumul catre proiectul visat.

Misiune si viziune

Credem cu tarie ca succesul proiectelor noastre consta nu doar in rezultatul final, ci in intreg procesul de proiectare. In fiecare proiect pe care il realizam, ne propunem sa redam armonia dintre experiment si experienta in peisajul complex si delicat al vietii contemporane, simbioza dintre perfectionismul estetic si curiozitatea fara bariere. Fiecare proiect de design este unic si reflecta personalitatea clientului nostru, imbinata cu stilul nostru de lucru.

 

Principii de lucru

arhAB studio inseamna emotie transpusa in detalii de design, deschidere si atentie pentru dorintele si nevoile tale, grija pentru mediul inconjurator prin folosirea de materiale sustenabile, profesionalism si respect pe parcursul intregii experiente de design.

Cu fiecare proiect realizat, ne propunem sa depasim asteptarile clientilor nostri, iar noi sa rasturnam canoanele conventionalului si sa sfidam limitele creativitatii. Suntem deschisi si orientati catre ideile clientilor nostri si ne plac in mod deosebit provocarile de design care ne starnesc creativitatea.