Design de interior

arhAB 09

Design industrial, cu accente clasice

Situat la etajul 9 în complexul rezidențial DanubiusTower, acest apartament are 70 mp .Am adus un vibe newyorquez prin intermediul stilulde design industrial, cu accente clasice. O locuință de vară, primitoare, călduroasă obținută prin mixulde culori calde și piesele de iluminat.Folosirea metalelor grele precum fierul, oțelul, cuprul și alamă reprezintă unul dintre elementele caracteristice stilulde amenajare industrial. Acestea dau impresia de „looknefinisat”, o estetică simplă și puternică, ce pune în valoare funcționalitatea neprelucrată, naturală a materialelor.Am integrat armonios detalii din metal negru în întreagă locuință, pentru un contrast plăcut, ce pune eficient înevidență cromatica pieselor de mobilier și a accesoriilor.Un spațiu ofertant în care am adus laolaltă bucătăria,dining room-ul și spațiul de relaxare într-un openspace unitar.
Cărămidă roșie expusă este o prima și vocala dovadă a stilului arhitectural ales. MDFul frezataduce acel mic feel clasic, iar corpurile iluminate folosite, puse în valoare de tavanul înalt, creează un joc de lumini, ce își dezvoltă propria personalitate.Am valorificat pe deplin funcționalitatea materialelor și detaliile clasice ale mobilierului și accesoriilor.
Dormitorul aduce în prim plan texturile și lumina caldă.Ne-am jucat cu o multitudine de texturi materiale și cu o gamă de culori complementară - gri, grej, bej, portocaliu și albastru -, ce păstrează aceeași linie industrială și detalii clasice.O sinestezie între panorama asupra orașului și familiaritatea interiorului, între deschis și închis, cald și rece.
Ceramica tip cărămidă de la Cesi este propice designului unei băi deopotrivă industrială sau clasică.Contrastul este puternic,asigurat de culoarea albastră, minoritară.Texturile, elemente uimitoare când vine vorba despre rolul lorîn rezultatul final al fiecărui proiect, oferă locuinței un aer deosebit.

Rezidential
Design de interior
Design industrial, cu accente clasice