SERVICII

Oferim o experienta de design 360°

Arhitectura, arhitectura de interior, design interior, design de mobilier, management de proiect si consultanta.

Suntem alaturi de clientii nostri pe tot parcursul proiectului: de la stadiul initial de fezabilitate si stabilire concept, pana la urmarirea santierului de lucru si implementarea propriu-zisa, totul tinand cont de dorintele si nevoile dumneavoastra, de particularitatea spatiului si, mai ales, de bugetul prestabilit.

Management de proiect

Echipa noastra de arhitecti si ingineri va este alaturi pe tot parcursul proiectului dumneavoastra, ceea ce va ajuta sa economisiti resurse de timp, de energie si economice.

Supraveghem indeproape lucrarile de pe santier si suntem mereu in contact cu echipa noastra de proiectanti si ingineri, cu experienta vasta de lucru si un nivel ridicat al servicilor oferite.  

Pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un proces de design lin si rapid, cu un rezultat final peste asteptari.

Arhitectura

Ne mandrim cu o echipa formata doar din arhitecti cu studii de profil si experienta dovedita si avem o stransa colaborare cu ingineri de specialitate si proiectanti de specialitate. Acest atu ne permite sa oferim servicii complete de arhitectura, de la concept, pana la autorizatie si implementare.

Consideram ca avem o abordare unica de proiectare integrata, holistica, care ne permite sa dezvoltam solutii inovatoare, sustenabile si eco-friendly. Recomandarea noastra este sa optati pentru ambele servicii – arhitectura deinterior si design de interior (dupa caz) – ceea ce va garanta un proiect de design armonios, unitar si pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Design de mobilier

arhAB studio va ofera un serviciu de design personalizat de mobilier, alaturi de un plan de mobilare complet (de la selectie de materiale, finisaje, piese de iluminat, obiecte sanitare, pana la vizite in showroom-urile de mobila). Contam pe o retea de furnizori si parteneri de incredere, cu experienta vasta pe piata ce ofera produse de cea mai inalta calitate. Mai mult, echipa noastra de arhitecti discuta indeaproape cu arhitectii si proiectantii de mobila si supravegheaza procesul de executie a pieselor de mobilier astfel incat dumneavoastra sa va bucurati doar de rezultatul final.

Design de interior

Misiunea noastra este sa concepem interioare inspirationale, care reflecta stilul dumneavoastra de viata, preferintele si redau confortul de acasa.

In acest scop, redefinim spatiul intr-un mod creativ, avand in atentie mereu esteticul si functionalului, confortul si senzatia de bine, conferit de un spatiu familiar numit "acasa". Furnizam servicii de design complete, imaginile 3D realizate in-house ce va permit sa vizualizati rezultatul de design final, in acord cu viziunea dumneavoastra. Planurile tehnice de executie si fisele de produse vin la pachet pentru a avea un proiect corect functional si estetic. In aceasta etapa, va oferim, de asemenea, consultanta si indrumare pentru alegerea corpurilor de iluminat, obiectelor sanitare, electrice, in functie de complexitatea proiectului si la solicitarea dumneavoastra.

Un aspect important pe care il avem in vedere este optimizarea bugetului astfel incat sa va propunem cele mai bune solutii in pragul de buget stabilit la demararea proiectului.

Consultanta design de interior

Consta in consilierea atenta si studiul spatiului de locuit in vederea conturarii proiectului de design personalizat, in linie cu exigentele si asteptarile dumneavoastra.

Consultanta dureaza, de regula, intre o ora si doua ore, si consta in vizionarea si analizarea atenta a spatiului pe care doriti sa il amenajati. Pe parcursul vizitei noastre, va oferim recomandari si sugestii de design, pe multiple paliere: optimizarea spatiului, paleta de culori, integrarea finisajelor, a pieselor de iluminat si a obiectelor sanitare etc. Aceasta interactiune reprezinta, totodata, o oportunitate pentru dumneavoastra sa ne adresati toate curiozitatile si intrebarile de design care va preocupa. Consultanta este tarifata personalizat, in functie de particularitatile fiecarui proiect.